| Neatza pentru vizitatori | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Zor_Zor Admin
Mesaje : 165 Bomboane : 370 Bunatate : 0 Data nasterii : 05/06/1993 Varsta : 31 Localizare : La Disney XD
| Subiect: Neatza pentru vizitatori Mier Sept 01, 2010 2:05 am | |
| Bun venit pe forum!Ese redeschis si totusi are cateva topicuri.Va invitam sa va inscrieti sau sa postati cate ceva sub forma de vizitator. Daca va inscrieti veti avea mai multe avantaje .Asa nu puteti fi anuntati de noile suprize pentru reclama dumneavoastra si de cum puteti sa faceti site-ul/forumul /blogul cel mai popular. | |
|
| |
4ever Vizitator
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Mier Sept 01, 2010 3:15 am | |
| Ce avem noi aici!Un forum pentru fetite de 5 ani !Mai am avatar si cu MJ .Emo e la modo .Tokio Hotel merita totul!Astia-s tari !Si cand ma gandesc ca credeam ca ti-a venit mintea la loc cand ti-am vazut statusul .Dar na ce sai faci?Mai e sa o aduci si o fitoasa pe aici care crede ca e cea mai tare si restul sunt mici pe langa ea.Ma refer,la o tipa,care judeca ce vede la altii inafara de ce vede la prietenele ei bune.Doar nu vrei sa isi strice prietenia cu saracelele ei prietene care nu stiu cum o suporta.Zice ca ea are diverse idei cand altii au .Si se da mare cu ce face ea si crede ca ceilalti ii sunt superiori;Secrede experta!Nu ma cunoaste,nu o cunosc! Si MC,MJ ,Elvis ,DL,JB sunt demodatii rau.Eu raman cu Tokion Hotel,Jonas cand imi vine si muzica japoneza.Lasa-i pe astia ! A si e primul forum pe care postez deci pot sa spun ca nu mai vreau sa fac asa ceva.E urat!De ce nu e ca vechea tema a forumului ala Anime Naruto,care inafara de partea cu pozele alea cu Anime-ul ala e asa frumos.Ador tema aia.Si mai sunt si forumuri cu teme care imi plac .Am dat si eu un exemplu .Si daca te trezesti ma gasesti la id -ul meu fredonand o melodie superba de TH. O sa imi fac si eu un forum ca sa rad de asta si de altele. Si nu am nimic cu nici o vedeta,nici cu regele,nici cu nimeni,dar sunt prea demodatii pentru vremurile noastre. Ne vedem maine ca acum ma duc sa trag un somnic cateva minute si apoi ies afara sa ma intalnesc cu fantoma lui unu si sa ii spun cateva ca nu ma lasa sa dorm noaptea.Apoi ma culc de tot si gata.
|
|
| |
Zor_Zor Admin
Mesaje : 165 Bomboane : 370 Bunatate : 0 Data nasterii : 05/06/1993 Varsta : 31 Localizare : La Disney XD
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Mier Sept 01, 2010 3:43 am | |
| Lipsesc cateva minute ca sa mananc ceva si tu vii aici si incepi sa critici.Nu e un forum pentru 5 ani!Ce ai cu MJ ,CU MC,cu DM?Mie imi place canalul DC si nu asa se scrie.Si nu imi pasa de Mirela ta.E bine macar ca iti place Jonas .Nu m-am uitat sa vad ce tema e .Mie imi place asta si asta ramane pana cand gasim un designer .Daca nu iti place pleaca!Ce fantoama?Si nici nu stiu cine esti din lista mea !NU VREAU SA NE CERTEM ,DAR TE ROG SA NU MAI CALCI PE AICI!Bine? | |
|
| |
@Mimi@ Vizitator
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Mier Sept 01, 2010 3:50 pm | |
| Cred ca ma cunosti de pe mess ,nu?N mai da mesaje la 22:00 seara ca nu s .Cand am auzit ca s-a deschis din nou am vrut sa dau si eu o tura pe aici.Stiu ca am fost cam noua pe acest forum inainte ,dar vreau sa fiu acuma printre primii de la redeschidere.Daca esti de acord sa iti spun ce nu imi place la forum acum.Astept raspuns.Aici sau pe mess. |
|
| |
4ever Vizitator
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Mier Sept 01, 2010 4:22 pm | |
| Ba ma ,foarte bine si nu vrei sa recunosti.Ar trebuii sa arunci forumul asta la gunoi cum trebuie cu toate forumurile prostute.Mai chem si eu pe aici pe cineva sa vad ce spune.Bucura-te ca iti fac audienta la forum.Iar tu Mimi sa sti ca nu te cunoaste ,dar pe mine da. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Mier Sept 01, 2010 4:52 pm | |
| 4ever mi-a spus de forum si vreau sa spun ce nu imi place . Bannerul (Nu e cine stie ce si cred ca mai bine ai face tu unul ,orcum ar fi mai bun ,asta e oribil ) Pozele la forumuri si subiecte(find din bannerul asta jalnic sunt si ele jalnice). Butoane( sunt cam urate pentru forum) Fundal(prea copilaresc) Descrierea(Trebuie ceva mai tare ca sa aduca lumea) Anuntul (Trebuie ceva ma lung si mai bun) Mesajul pe pagina de start(nu mai scrie de regulament ca nu se vede) Portalul(prea simplu) Totusi nu stiu cate experienta ai .Nu pot sa spun ca te vei descurca in continuare.Poate ai si mai putina experienta ca mine.Sper sa te descurci!
|
|
| |
Pusy_XD Vizitator
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Mier Sept 01, 2010 5:10 pm | |
| Eu mi-am facut cont.Sa imi spui si mie cand poti sa ma ajuti si pe mine cu reclama. |
|
| |
Cinebate Vizitator
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Mier Sept 01, 2010 5:20 pm | |
| Ma faci MOD daca ma inscriu? |
|
| |
Zor_Zor Admin
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Mier Sept 01, 2010 9:52 pm | |
| @Mimi Inscrie-te sa vadem ce ai de spus ... @4ever Da-mi buzz @Pusy_XD Iti activez si contul.Sambata cred ca se termin mai tot la forum. @Cinebate De cat timp esti pe forumuri? | |
|
| |
Cinebate Vizitator
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Joi Sept 02, 2010 1:20 am | |
| Am destula experienta.Am avut doua forumuri cu h2o pe care le-am inchis si acum am facut un nou forum.Am vost MOD pe toate forumurile care am intrat.Si vezi ca mni-am facut cont. |
|
| |
Zor_Zor Admin
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Joi Sept 02, 2010 1:41 am | |
| OK.Sa imi spui unde vrei sa fii. | |
|
| |
H2O Moderator
Mesaje : 16 Bomboane : 16 Bunatate : 0 Data nasterii : 13/01/1996 Varsta : 28 Localizare : Aici
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Joi Sept 02, 2010 2:14 am | |
| Greu de zis .Dar totusi as vrea aici sa fiu ,daca nu se poate global. | |
|
| |
4ever Vizitator
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Joi Sept 02, 2010 2:37 am | |
| Iti dau buzz si tu imi dai ignore.De ce? |
|
| |
Zor_Zor Admin
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Joi Sept 02, 2010 2:49 am | |
| Pentru ca meritai.Nu mi-ai raspuns niciodata la mesaje si acum asta. ____ Si H2O te pun acum. | |
|
| |
4ever Vizitator
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Joi Sept 02, 2010 2:58 am | |
| O sa vezi ca pe forum nu o sa mai intre nimeni ca iti fac eu reclama proasta.Pe hi5 si pe restul. |
|
| |
Zor_Zor Admin
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Joi Sept 02, 2010 3:02 am | |
| La ce gandesc ca o sa scrii o sa ii faci mai mult reclama . | |
|
| |
4ever Vizitator
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Joi Sept 02, 2010 8:41 pm | |
| |
|
| |
H2O Moderator
Mesaje : 16 Bomboane : 16 Bunatate : 0 Data nasterii : 13/01/1996 Varsta : 28 Localizare : Aici
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Joi Sept 02, 2010 9:07 pm | |
| Vezi ca nu ai voie cu spamul. | |
|
| |
4ever Vizitator
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Joi Sept 02, 2010 11:19 pm | |
| Nu scrie nicaieri !Puneti si voi mai la vedere regulamentul. |
|
| |
@Mimi@ Vizitator
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Vin Sept 03, 2010 1:42 am | |
| Dar sa faci sa fie ca pe celalalt forum cu activarea. |
|
| |
4ever Vizitator
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Vin Sept 03, 2010 1:54 am | |
| Poate nu vrea...Te- ai gandit la asta? |
|
| |
Zor_Zor Admin
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Joi Sept 09, 2010 11:49 pm | |
| @Mimi@ am sa incerc sa fac ce trebuie pentru asta.Dar vreau sa stiu daca mai stii ceva de Robert.Parca tu aveai id lui ,nu?Te rog sa ii spui sa vina pe forum . | |
|
| |
Dee_Dee Baby
Mesaje : 4 Bomboane : 20 Bunatate : 0 Data nasterii : 10/01/1997 Varsta : 27 Localizare : In spatele Hinatei
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Vin Sept 10, 2010 10:21 pm | |
| Am vorbit eu cu Robert .Daca vrei it dau id-ul lui. | |
|
| |
Zor_Zor Admin
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Vin Sept 10, 2010 10:29 pm | |
| Nu mai folosesc messul .Ai id skype sa vorbim? | |
|
| |
DeeDee Vizitator
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori Dum Sept 12, 2010 6:56 pm | |
| Nu am.Are sormea daca vrei .Il vrei? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Neatza pentru vizitatori | |
| |