Reclama.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aveti nevoie de ajutor cu reclama?Aici este locul potrivit.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Bun venit pe la noi!Daca va inregistrati veti beneficia de mai multe.Pentru reclama topicul este gata.

Info forum

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Zor_Zor
Admin
Zor_Zor

feminin Mesaje : 165
Bomboane : 370
Bunatate : 0
Data nasterii : 05/06/1993
Varsta : 31
Localizare : La Disney XD

Info forum Empty
MesajSubiect: Info forum   Info forum Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 8:02 pm

Cine suntem?
Suntem un forum non-profit care va ajuta gratuit sa fiti un top.Suntem noi in forumgratuit ,dar mult mai vechi pe alta placa de forum(asa ii spun eu ,placa XD).Incercam sa construim un site pentru voi,totusi am abandonat proiectul.Blog am avut,dar l-am sters .Suntem seriosi si unici pe forumuri.Avem destula experienta in reclama ca sa va putem ajuta.
Cati suntem ?
Inainte am fost 3 Admini si 3 Moderatori ,nu in ultimul rand ,1 Designer.Acum am ramas cu 1 Admin si un MOD .
Cine a infintat proiectul?
Eu sunt creatoarea acestei idei dupa ce am ajuns sa cad in paragina cu Blogul meu .
Care e continuarea?
A mai durat ceva timp pana sa iau hotararea sa fac un forum mai special .Avem experinta in toate placile de forumuri(citeste mai sus XD)si la bloguri.Dupa ce am mai studiat la site-uri am facut si forumul care a avut un succes destul de mare (mai mare ca asta).Dar placa nu era prea buna .Asa ca am trecut pe aceasta.Greseala mea.Forumul nu mergea deloc bine.Era perfect .Avea de toate ,inafara de membrii activi.Cativa vechi membrii de pe forumul vechi (de pe alta placa XD)(Suna cam rau ,nu?)mi-au trimis mesaje ca ei nu se inregistreaza ca abar nu au cum sa umble si si-au pierdut rankurile normale pentru care au muncit(nu mai vor sa munceasca).Am ramas cu celelalte Admine,Designerul,Moderatorii sau Moderatoarele si cu inca 10.Cu timpul au inceput sa mai iasa spunand ca si-au sters forumurile deoarece le ia din viata.Si au iesit.Designerul ne-a spus ca se duce sa lucreze pe un alt forum unde primeste mai mult ca aici(nu plateam pe nimeni XD).Au mai venit si membrii noi totusi.O Admina mi-a trimis PM ca ea nu mai intra pe forum ca e Sefa pe 7 forumuri si s-a plictisit de asta.MOD 1 si MOD2 au plecat fara sa spuna nimic si mi-au dat si ignore.Am ramas cu Pusy (Admina),@Mimi@si 2 baieti si inca o fata care aveau si ei cate un forum. Nu stiu daca mai au forumurile si acum.Fata e H2O .Am vrut sa o fac MOD ,dar forumul ajunsese si mai in paragina ca blogul meu.Imi doream vechiul forum care a durat mult mai mult .Asa ca am inchis forumul si am sters totul de pe el.Iar acum l-am redeschis.
Ce aveti de castigat ?
Popularitatea forumului/siteului/blogului sau bani.
Ce aveti de pierdut ?
Timp
E garantat?
Depinde de voi.
Sus In jos
H2O
Moderator
Moderator
H2O

feminin Mesaje : 16
Bomboane : 16
Data nasterii : 13/01/1996
Varsta : 28
Localizare : Aici

Info forum Empty
MesajSubiect: Re: Info forum   Info forum Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 9:15 pm

Eu garantat gasesc ADM si DES pe aici.Si cum ai putut sa ai 3 Admini si 3 Moderatori si numai un DES?Cred ca ai avut un forum foarte tare si mare.

Ce mai putem face?
Cautati ceva?Aici puteti primii ajutor pentru a gasii de ce avetii nevoie.Inafara de slujbe ,din pacate.
Sus In jos
Dee_Dee
Baby
Baby
Dee_Dee

feminin Mesaje : 4
Bomboane : 20
Data nasterii : 10/01/1997
Varsta : 27
Localizare : In spatele Hinatei

Info forum Empty
MesajSubiect: Re: Info forum   Info forum Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 10:27 pm

Ce poveste interesanta!Cred si acesta o sa ramana in paragina.
Sus In jos
Zor_Zor
Admin
Zor_Zor

feminin Mesaje : 165
Bomboane : 370
Data nasterii : 05/06/1993
Varsta : 31
Localizare : La Disney XD

Info forum Empty
MesajSubiect: Re: Info forum   Info forum Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 10:32 pm

De ce crezi asta ?Nu iti place?
Sus In jos
DeeDee
Vizitator
Anonymous

Info forum Empty
MesajSubiect: Re: Info forum   Info forum Icon_minitimeDum Sept 12, 2010 7:00 pm

Doar ca e prea plictisitor.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Info forum Empty
MesajSubiect: Re: Info forum   Info forum Icon_minitime

Sus In jos

Info forum
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Site/Forum/Blog in top da click daca vrei sa il ai