Cine suntem?
Suntem un forum non-profit care va ajuta gratuit sa fiti un top.Suntem noi in forumgratuit ,dar mult mai vechi pe alta placa de forum(asa ii spun eu ,placa XD).Incercam sa construim un site pentru voi,totusi am abandonat proiectul.Blog am avut,dar l-am sters .Suntem seriosi si unici pe forumuri.Avem destula experienta in reclama ca sa va putem ajuta.
Cati suntem ?
Inainte am fost 3 Admini si 3 Moderatori ,nu in ultimul rand ,1 Designer.Acum am ramas cu 1 Admin si un MOD .
Cine a infintat proiectul?
Eu sunt creatoarea acestei idei dupa ce am ajuns sa cad in paragina cu Blogul meu .
Care e continuarea?
A mai durat ceva timp pana sa iau hotararea sa fac un forum mai special .Avem experinta in toate placile de forumuri(citeste mai sus XD)si la bloguri.Dupa ce am mai studiat la site-uri am facut si forumul care a avut un succes destul de mare (mai mare ca asta).Dar placa nu era prea buna .Asa ca am trecut pe aceasta.Greseala mea.Forumul nu mergea deloc bine.Era perfect .Avea de toate ,inafara de membrii activi.Cativa vechi membrii de pe forumul vechi (de pe alta placa XD)(Suna cam rau ,nu?)mi-au trimis mesaje ca ei nu se inregistreaza ca abar nu au cum sa umble si si-au pierdut rankurile normale pentru care au muncit(nu mai vor sa munceasca).Am ramas cu celelalte Admine,Designerul,Moderatorii sau Moderatoarele si cu inca 10.Cu timpul au inceput sa mai iasa spunand ca si-au sters forumurile deoarece le ia din viata.Si au iesit.Designerul ne-a spus ca se duce sa lucreze pe un alt forum unde primeste mai mult ca aici(nu plateam pe nimeni XD).Au mai venit si membrii noi totusi.O Admina mi-a trimis PM ca ea nu mai intra pe forum ca e Sefa pe 7 forumuri si s-a plictisit de asta.MOD 1 si MOD2 au plecat fara sa spuna nimic si mi-au dat si ignore.Am ramas cu Pusy (Admina),@Mimi@si 2 baieti si inca o fata care aveau si ei cate un forum. Nu stiu daca mai au forumurile si acum.Fata e H2O .Am vrut sa o fac MOD ,dar forumul ajunsese si mai in paragina ca blogul meu.Imi doream vechiul forum care a durat mult mai mult .Asa ca am inchis forumul si am sters totul de pe el.Iar acum l-am redeschis.
Ce aveti de castigat ?
Popularitatea forumului/siteului/blogului sau bani.
Ce aveti de pierdut ?
Timp
E garantat?
Depinde de voi.